Collectie Jurken

Er zijn maar weinig momenten in het leven van een vrouw, die net zo belangrijk en memorabel is als haar trouwdag. ModehuisHaarlem is het ermee eens dat trouwjurken, promjurken, bruidsmeisjes jurken, gala- en cocktailjurken zeer speciale kleding zijn voor dit soort gelegenheden.
Jonge vrouwen streven jurken te dragen gekoppeld aan verschillende mijlpalen welk gemarkeerd is in hun leven. Denk aan de bruid in haar trouwjurk die straalt op de dag van haar leven. Mooie bruidsmeisjes uitgerust in een mooie gala- of cocktailjurk als aanvulling op de bruiloft en moeders van de bruid of bruidegom die passend mee stralen. Speciale gelegenheden verdienen dan ook een speciale look.
Of u nu op zoek bent naar bruidsjurken, promjurken, of formele bruidsmeisjekleding voor uw bruidsmeisjes, ModehuisHaarlem heeft de uitstraling die bij uw stijl en budget past.
Wij begrijpen als geen ander hoe u uw wilt voelen op deze speciale gelegenheden. Onze jurken zijn betaalbaar, maar we offeren nooit kwaliteit voor de prijs. Het dragen van onze prachtige jurken brengt elegantie en verfijning met zich mee voor elk speciale gelegenheid.