Over ons

Modehuishaarlem opende haar deuren sinds 2016 en sindsdien zijn wij toegewijd om optimaal te presteren in selectie, prijs en klantenservice. Sinds de oprichting hebben wij honderden bruiden geholpen met het vinden van hun droomtrouwjurk als ze beginnen met hun reis in het huwelijk. Daarnaast hebben wij velen vrouwen en kinderen gelukkig gemaakt met het vinden van gala- en cocktailjurken, de laatste kindermode en diverse accessoires voor een match makende uitstraling.
Wij heten u hartelijk welkom om een kijkje te nemen in onze ultieme winkel. Onze winkel bevat een groot assortiment collectie designers trouwjurken, galajurken, cocktailjurken, verschillende kindermode en alle bijbehorende accessoires die u nodig heeft om uw trouwdag of feest compleet te maken. Kom gerust langs voor een mooie indruk die wij kunnen aanbieden in diversiteit, op gebied van de laatste trends en maatwerk.
Wij zijn elke donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Overige dagen werken wij op afspraak. Neem gerust contact met ons op voor vragen. Dit kan per email, bellen of zelfs appen.