Maatwerk

Trouwjurken zijn zeker niet één stijl past altijd. Op een dag dat alle ogen op u gericht zijn, dan laat u uw persoonlijkheid schitteren in een jurk die net zo uniek is als u bent. De jurken bij ons in de winkel zijn slechts een uitgangspunt. Het mooie van een trouwjurk is dat het op zoveel mogelijke manieren kan worden aangepast, in tegenstelling tot de kleding die rechtstreeks afkomstig is uit het rek.
Modehuishaarlem kan een op maat gemaakte ontwerp bestellen of je look personaliseren op basis van verschillende bronnen van inspiratie, of als alternatief kiezen voor een jurk uit onze bruids-collectie. Bruiden kunnen hun toga aanpassen in zoveel mogelijke wijze, zoals de lengte, de zoom-lijn, de sluiting, hals en kleur om er maar een paar op te noemen. Afgezien van esthetiek, zijn er ook sentimentele gegevens die u kunt toevoegen aan uw trouwjurk om het extra zinvol te maken.
Elke speciale bruid verdient een perfecte jurk die bij haar speciale behoefte en unieke smaak past. Dus wat een mooi manier om dit helemaal naar je zelf te vormen met maatwerk.